Florin Mergea va juca împotriva lui Novak Djokovici, la Rogers Cup

Tenismenul Forin Mergea şi coechipierul său indian Rohan Bopanna, favoriţii numărul 4, îl vor întâlni în turul al doilea al Rogers Cup pe liderul clasamentului mondial de simplu, sârbul Novak Djokovici, care face pereche cu compatriotul lui, Janko Tipsarevici, pe tabloul de dublu.

167 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea va juca împotriva lui Novak Djokovici, la Rogers Cup

Florin Mergea va juca împotriva lui Novak Djokovici, la Rogers Cup (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Djokovici şi Tipsarevici au trecut în prima manşă de cuplul Andreas Seppi/Viktor Troicki (Italia/Serbia), cu scorul de 6-4, 6-3. Mergea şi Bopanna au fost acceptaţi direct în turul al doilea al turneului de 1.000 de puncte de la Montreal, datorită statutului lor de favoriţi.

În aceeaşi situaţie se află echipa Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 3. Românul şi olandezul trebuie să aştepte disputarea meciului dintre Fabio Fognini/Tommy Robredo (Italia/Spania) şi Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA) pentru a-şi cunoaste adversarii din turul al doilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici