Florin Prunea a fost suspendat două luni şi amendat cu 2.300 de lei

Directorul sportiv al clubului Astra Ploieşti, Florin Prunea, a fost suspendat pentru două luni şi amendat cu 2.300 de lei de către Comisia de Disciplină a LPF, ca urmare a eliminării din partida cu FC Vaslui, scor 1-1, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

78 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea a fost suspendat două luni şi amendat cu 2.300 de lei

Florin Prunea a fost suspendat două luni şi amendat cu 2.300 de lei (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Atacantul Mike Temwanjera (FC Vaslui), eliminat în finalul partidei cu Astra, a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 2.000 de lei, în timp ce oficialul FC Vaslui, Sandu Isăilă, care a intrat pe teren după ce formaţia ploieşteană a egalat şi a protestat la adresa deciziilor arbitrului Istvan Kovacs, a fost suspendat şase jocuri şi amendat cu 4.500 de lei.

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ciprian Urican, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 7.000 de lei, după partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-2. Atacantul Gabriel Machado (Universitatea Cluj), eliminat la meciul de luni cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-2, a fost suspendat un meci şi amendat cu 740 de lei.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a respins ca neregulamentare cererile de ratificare înaintate de Sportul Studenţesc împotriva jucătorilor Raul Ciupe, Tiberiu Bălan şi Gheorghe Costin, care au depus memorii pentru a fi declaraţi liberi de contract de către Comisia de Soluţionare a Litigiilor.

Sesizarea LPF în cazul declaraţiilor finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, va fi analizată în şedinţa de săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici