Floyd Mayweather a câştigat trofeul pentru boxerul deceniului

Floyd ”Money” Mayweather a câştigat trofeul pentru boxerul deceniului, decernat de BWAA (n.red. Asociaţia Scriitorilor de Box a Americii).

959 afișări
Imaginea articolului Floyd Mayweather a câştigat trofeul pentru boxerul deceniului

Floyd Mayweather a câştigat trofeul pentru boxerul deceniului

Pe lista nominalizaţilor pentru boxerul deceniului s-au mai aflat nume precum Andre Ward sau Wladimir Klitschko.

În ultimii zece ani, Mayweather a învins pugilişti precum Canelo Alvarez, Manny Pacquiao, Shane Mosley, Victor Ortiz, Robert Guerrero, Miguel Cotto, Marcos Maidana, Andre Berto şi Conor McGregor.

”Mulţumesc BWAA pentru că m-a votat boxerul deceniului. Boxul a fost parte din viaţa mea încă de la vârsta de 2 ani. Mi-am dedicat viaţa boxului. M-am antrenat din greu şi am făcut faţă cu succes fiecărei lupte. Să mă retrag neînfrânt şi să am o mulţime de realizări în acest sport nu este un dar doar pentru mine, ci şi pentru fanii mei, şi, mai important, pentru echipa mea şi pentru familia mea. Cu siguranţă, nu am reuşit de unul singur şi îi apreciez pe toţi cei care au luat parte la asta”, a fost comunicatul oferit de Mayweather.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici