Fost pilot din NASCAR, mort într-un accident de maşină

Fostul pilot din NASCAR Jason Leffler, în vârstă de 37 de ani, a decedat, miercuri seară, în urma unui accident survenit în timpul unei curse de "dirt car" disputată pe Bridgeport Speedway din New Jersey.

130 afișări
Imaginea articolului Fost pilot din NASCAR, mort într-un accident de maşină

Fost pilot din NASCAR, mort într-un accident de maşină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leffler a avut 423 de starturi în cursele din NASCAR, însă a câştigat doar trei curse de-a lungul carierei sale din 1999 până în 2011, informează foxsports.com.

Ultimul său sezon complet în NASCAR a avut loc în 2011, când a terminat pe locul şase în clasamentul general, însă de atunci a mai participat doar ocazional la curse.

El are un băiat de cinci ani, Charlie Dean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici