Fosta gimnastă olimpică, Iuliana Simonfi, a decedat

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, vineri, că fosta gimnastă olimpică, Iuliana Simonfi s-a stins din viaţă.

878 afișări
Imaginea articolului Fosta gimnastă olimpică, Iuliana Simonfi, a decedat

Fosta gimnastă olimpică, Iuliana Simonfi, a decedat

Iuliana Simonfi s-a stabilit în Namibia, unde a deschis Academia de Gimnastică Simonfi.

Iuliana Simonfi a fost şi antrenoarea lotului naţional de gimnastică al Namibiei.

”Ne-a părăsit mult prea devreme, colega noastră Iuliana Simonfi! A fost o gimnastă de talent, membră a lotului national în anii ’70, apoi antrenoare la clubul căruia i-a aparţinut – CSM Baia Mare. I-a îndrumat primii paşi campioanei Mirela Paşca, medaliată olimpic, mondial şi european. De foarte mulţi ani trăia în Namibia, unde a fost extrem de apreciată ca antrenoare. Condoleanţe familiei! Dumnezeu să o odihnească”, este anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici