Fostul campion mondial Mario Kempes va fi supus unei operaţii de triplu bypass: "Medicii au fost uimiţi, nu înţeleg cum am putut să trăiesc până acum"

Fostul internaţional argentinian Mario Kempes, campion mondial în 1978, a declarat la un post de televiziune din Argentina că va fi supus astăzi, în Statele Unite ale Americii, unei operaţii de triplu bypass.

167 afișări
Imaginea articolului Fostul campion mondial Mario Kempes va fi supus unei operaţii de triplu bypass: "Medicii au fost uimiţi, nu înţeleg cum am putut să trăiesc până acum"

Fostul campion mondial Mario Kempes va fi supus unei operaţii de triplu bypass (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Arterele mele sunt înfundate în proporţie de 80 la sută. Medicii au fost uimiţi, nu înţeleg cum am putut să trăiesc până acum", a spus Kempes, aflat într-o clinică din Connecticut.

Mario Kempes, în vârstă de 60 de ani, făcea analizele necesare înaintea unei intervenţii chirurgicale la şold când s-a constatat că trebuie să fie operat pe cord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici