Fostul fotbalist Cheung Sai-ho, din Hong Kong, s-a sinucis

Cheung Sai-ho, considerat drept unul dintre cei mai buni fotbalişti din Hong Kong, s-a sinucis, vineri, după o dispută cu soţia sa, a anunţat presa locală, citând surse din cadrul poliţiei.

46 afișări

Cheung, în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat de la fereastra apartamentului său situat la etajul 36, după o dispută cu soţia sa pe tema relaţiei lor şi a banilor, susţin publicaţiile South China Morning Post şi Apple Daily.

"Avea o bună viziune şi citea bine jocul. Ar fi putut fi un foarte bun antrenor. Moartea lui reprezintă o mare pierdere pentru comunitatea fotbalului", a declarat Tsang Wai-chung, antrenorul echipei din Hong Kong.

Mijlocaşul, care s-a retras din naţională în 2008, a disputat 56 de meciuri şi a marcat opt goluri pentru Hong Kong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici