Fostul fotbalist Dani Alves, condamnat pentru viol, a ieşit din închisoare pe cauţiune

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves a fost eliberat, luni, dintr-o închisoare din Barcelona, după ce a plătit o cauţiune de un milion de euro pentru condamnarea sa pentru violarea unei tinere în toaleta unui club de noapte în 2022.

456 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Dani Alves, condamnat pentru viol, a ieşit din închisoare pe cauţiune

Miercurea trecută, un tribunal local a decis că fostul fotbalist al Barcelonei şi al naţionalei Braziliei, Dani Alves, poate fi eliberat condiţionat pe cauţiune în timp ce face apel la condamnarea pentru viol. El a executat aproximativ un sfert din pedeapsa de patru ani şi jumătate de închisoare, relatează Reuters.

Flancat de avocatul său, Alves a părăsit, luni, închisoarea Brians 2.

Cazul lui Alves, care a fost unul dintre cei mai de succes fotbalişti, a atras o atenţie semnificativă şi pentru că violenţa de gen a devenit un subiect din ce în ce mai dezbătut în spaţiul public din Spania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici