Fostul hocheist rus Vladimir Krutov a murit

Fostul hocheist Vladimir Krutov, dublu campion olimpic şi sextuplu campion mondial cu echipa naţională a Rusiei, a decedat miercuri, la vârsta de 52 de ani, într-un spital din Moscova, a anunţat Federaţia Rusă de hochei pe gheaţă.

312 afișări
Imaginea articolului Fostul hocheist rus Vladimir Krutov a murit

Vladimir Krutov (primul din stânga), alături de colegii săi din echipa naţională a URSS-ului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Krutov, victima unei hemoragii interne, a fost spitalizat de urgenţă duminică.

Vladimir Krutov, născut la Moscova, a făcut parte în anii '80 din faimoasa linie de atac supranumită "KLM", alături de Igor Larionov şi Serghei Makarov, care a adus URSS-ului titlurile olimpice în 1984 şi 1988.

Krutov a înscris 59 de goluri în 90 de meciuri la naţionala Rusiei şi s-a retras din activitate în 1996.

În perioada 1996-2000, Krutov a fost antrenor secund la formaţia ŢSKA Moscova, iar în 2001 a devenit principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici