Fostul voleibalist Mihai Slabu a decedat

Mihai Slabu, fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni la volei masculin, în 1981, cu Dinamo, a decedat, joi seară, la vârsta de 51 de ani la Spitalul Nr. 10 din Capitală.

278 afișări
Imaginea articolului Fostul voleibalist Mihai Slabu a decedat

Fostul voleibalist Mihai Slabu a decedat (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax foto)

Fostul voleibalist a fost internat în spital în ultimele trei săptămâni, el fiind diagnosticat anul trecut cu cancer la gât.

Înmormântarea va avea loc la începutul săptămânii viitoare, cheltuielile urmând să fie suportate de foştii coechipieri de la Dinamo şi de colegii de serviciu.

Mihai Slabu s-a născut la 19 februarie 1961 şi a evoluat pe postul de ridicător/coordonator la Dinamo, Dacia Piteşti, IRUC Bucureşti, IMEB Bucureşti, iar în echipele naţionale de juniori, tineret şi seniori a disputat peste 250 de partide.

În cariera de jucător, Slabu a obţinut nouă titluri de campion al României, o Cupă a Campionilor Europeni (1981), un loc trei în CCE, o Cupă Balcanică, toate cu Dinamo, iar cu prima reprezentativă a câştigat o Cupă Balcanică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici