Fotbaliştii de la Arsenal vor purta în premieră un echipament alb. Schimbarea este legată de o campanie

Fotbaliştii de la Arsenal Londra vor purta în premieră un echipament alb la meciul cu Liverpool, de duminică, din turul al treilea al Cupei FA.

151 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii de la Arsenal vor purta în premieră un echipament alb. Schimbarea este legată de o campanie

Fotbaliştii de la Arsenal vor purta în premieră un echipament alb. Schimbarea este legată de o campanie

Jucătorii lui Arsenal vor purta pe teren propriu un echipament alb pentru prima dată în istoria clubului, ca parte a unei campanii împotriva crimei şi a violenţei juvenile.

Echipamentul care se numeşte „No More Red” (Fără roşu) va fi purtat şi de echipa feminină a lui Arsenal la meciul cu Watford în turul al patrulea al FA Cup, pe 14 ianuarie.

Echipamentul nu va fi niciodată pus în vânzare, anunţă clubul, însă un nou „tricou pentru comunitate va fi disponibil la comandă prin magazinele Arsenal. Acesta va costa 30 de lire sterline, toate profiturile fiind destinate organizaţiilor caritabile cu care clubul colaborează.

Tricourile No More Red au fost dăruite unor reprezentanţi ai comunităţii care s-au remarcat prin acţiunile lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici