Fotbalistul Antony, dat afară din lotul Braziliei, în urma unor acuzaţii de agresiune

Fotbalistul Antony, extrema lui Manchester United, a fost dat afară din lotul Braziliei, în urma unor acuzaţii de agresiune formulate de fosta lui iubită.

130 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Antony, dat afară din lotul Braziliei, în urma unor acuzaţii de agresiune

Fotbalistul Antony, dat afară din lotul Braziliei, în urma unor acuzaţii de agresiune

Federaţia braziliană de fotbal a anunţat că jucătorul de 23 de ani a fost retras din lot după din cauza acuzaţiilor care „trebuie investigate". Publicaţia braziliană de ştiri UOL a publicat acuzaţiile făcute luni de fosta parteneră a lui Antony.

Poliţia din Sao Paulo şi din Manchester investighează acuzaţiile, pe care jucătorul le-a negat, potrivit BBC.

„Pot afirma cu calm că acuzaţiile sunt false şi că dovezile deja prezentate şi celelalte dovezi care vor fi prezentate demonstrează că sunt nevinovat de acuzaţiile aduse. Am încredere că investigaţiile în curs de desfăşurare ale poliţiei vor demonstra adevărul cu privire la nevinovăţia mea", a declarat Antony pe reţelele de socializare.

Antony este acuzat că a atacat-o pe fosta sa iubită Gabriela Cavallin într-o cameră de hotel din Manchester pe 15 ianuarie. Ea susţine că a fost lovită în cap şi în piept, loviturile provocându-i leziuni la un implant mamar de silicon, ceea ce a dus la o intervenţie chirurgicală.

Antony a fost înlocuit în lotul Braziliei de Gabriel Jesus, atacantul lui Arsenal, pentru următoarele meciuri de calificare la Cupa Mondială împotriva Boliviei şi Peru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici