Fotbalistul care "l-a pensionat" pe Gică Popescu lucrează ca hamal. Vezi cine e

Fostul fotbalist de la Oţelul Galaţi Mihai Guriţă, cel care l-a "pensionat" pe Gică Popescu, a fost salvat de patima alcoolului şi lucrează la o firmă de transport.

227 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul care "l-a pensionat" pe Gică Popescu lucrează ca hamal. Vezi cine e

Fotbalistul care "l-a pensionat" pe Gică Popescu lucrează ca hamal. Vezi cine e (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Caravana Cupei "Hagi-Danone" s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute în Suceava. Prezenţa celui mai mare fotbalist român pe stadionul "Areni" i-a atras pe curioşi, mulţi venind doar să se fotografieze cu "Regele". Printre ei, şi Mihai Guriţă, fostul atacant de la Oţelul Galaţi, formaţia care domină Liga I în actualul sezon.

Fostului atacant-zvârlugă i s-a pierdut urma după retragerea din activitate. Acum munceşte ca zilier la o firmă de transport. A renunţat la viciul băuturii şi face de toate ca să-şi câştige pâinea: cară bagaje, însoţeşte marfa în Italia, iar în timpul liber activează la Sporting Suceava, o formaţie aflată pe prima poziţie în liga a patra deţinută de Ioan Prichici, proprietarul firmei de transport.

"Mă ocup cu pachetele. Mai merg şi eu în autocar, ca să conduc lumea", se prezintă Guriţă. N-are siguranţa zilei de mâine. "E în probe la mine. E bine că s-a mai cuminţit cu băutura. Urmează cursurile unei şcoli de şoferi, pentru a fi angajat pe autocar", menţionează patronul.

Citeşte mai multe despre fotbalistul care lucrează ca zilier pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici