Fotbalistul Kevin Anin de la OGC Nice, în stare gravă după un accident rutier

Mijlocaşul echipei OGC Nice, Kevin Anin, se află internat în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de luni spre marţi.

297 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Kevin Anin de la OGC Nice, în stare gravă după un accident rutier

Kevin Anin, în stare gravă după un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Situaţia lui Anin este foarte gravă şi suntem îngrijoraţi după ce am primit rapoartele medicale. Vom primi din oră în oră astfel de rapoarte. Clubul este alături de el şi de familia sa", a declarat Julien Fournier, directorul general al grupării OGC Nice, informează L'Equipe.

Fotbalistul a suferit mai multe fracturi la braţ, i-a fost atinsă coloana vertebrală şi a fost plasat în comă artificală de medicii Spitalului Universitar din Rouen.

Kevin Anin, în vârstă de 26 de ani, se afla într-o maşină împreună cu alte trei persoane şi ocupa un loc în partea din spate a autoturismului. Conform L'Equipe, şoferul autoturismului a adormit la volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici