Fotbalistul olandez Quincy Promes, condamnat pentru trafic de droguri, a fost arestat în Dubai

Atacantul echipei Spartak Moscova, Quincy Promes, a fost arestat în Dubai la cererea Olandei, unde a fost condamnat luna trecută în contumacie la şase ani de închisoare pentru trafic de droguri, au anunţat procurorii olandezi.

142 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul olandez Quincy Promes, condamnat pentru trafic de droguri, a fost arestat în Dubai

Fotbalistul olandez Quincy Promes, condamnat pentru trafic de droguri, a fost arestat în Dubai

Olanda va cere extrădarea fostului internaţional olandez, în vârstă de 32 de ani, au precizat procurorii, potrivit Reuters.

Promes nu a participat la audierile în instanţă la Amsterdam.

Procurorii au declarat că Promes a fost arestat prin intermediul unei aşa-numite "Red notice", o solicitare la nivel mondial adresată forţelor de ordine pentru a localiza şi aresta o persoană în vederea extrădării.

Luna trecută, tribunalul din Amsterdam a arătat că Promes a fost direct implicat în două transporturi de cocaină din Brazilia către Olanda, în 2020.

Într-un alt caz, fostul atacant al lui Ajax Amsterdam şi Sevilla a fost condamnat anul trecut tot în contumacie la 18 luni de închisoare pentru agresiune în care şi-a înjunghiat un văr în genunchi.

Promes a negat toate acuzaţiile şi a făcut recurs în ambele cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici