France Football: Piţurcă, diavolul în carne şi oase

"Piţurcă, diavolul în carne şi oase", a titrat, vineri, publicaţia France Football înaintea meciului România - Franţa, programat la Constanţa, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

138 afișări
Imaginea articolului France Football: Piţurcă, diavolul în carne şi oase

France Football: "Piţurcă, diavolul în carne şi oase" (Imagine: Mediafax Foto)

"Piţurcă este încă apreciat în ţara sa pentru performanţele obţinute ca jucător. Însă selecţionerul a depăşit jucătorul. Cu el antrenor, românii au ţinut în şah Franţa şi Italia la Euro. I se reproşează însă caracterul impenetrabil, faptul că e schimbător şi înşelător. Piţurcă este un jucător formidabil de poker, cu o privire rece, îmbrăcat numai în negru când este în afara gazonului. Porecla sa? Satana! Piţurcă acceptă rolul de Satana. Numărul maşinii sale este 666, simbol mistic al diavolului. Şi numărul său de telefon include această combinaţie numerică. S-a descoperit că unchiul selecţionerului a locuit mult timp într-un cimitir. Apoi, o casetă de supraveghere de la un cazino a arătat că Piţurcă trişa. Pentru a încorona totul, Piţurcă va fi acuzat de DNA în zilele de după meci în cazul în care este implicat controversatul patron de la Steaua, Gigi Becali. Un plan diabolic pentru a pregăti încrezător meciul cu Franţa!", a scris sursa citată.

Meciul România - Franţa, din grupa 7 de calificare la CM 2010 va avea loc sâmbătă, de la ora 21.40, pe stadionul Farul din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici