Frank Lampard o va conduce pe Chelsea până la finele sezonului

Mijlocaşul este o legendă a albaştrilor, pentru care a disputat 648 de meciuri, a marcat 211 goluri şi a oferit 145 de pase decisive.

97 afișări
Imaginea articolului Frank Lampard o va conduce pe Chelsea până la finele sezonului

Frank Lampard o va conduce pe Chelsea până la finele sezonului

După înlăturarea lui Graham Potter, Chelsea s-a oprit la Frank Lampard, 44 de ani, care a mai fost manager al echipei.

Lampard, ultima oară la Everton, o va conduce pe Chelsea până la finalul sezonului, a informat oficial clubul de pe Stamford Bridge”.

În Premier League, Chelsea este pe locul 11 din 20 de formaţii. 

Mai sunt de jucat 9 runde din actuala stagiune, iar Chelsea are doar 39 de puncte, în condiţiile în care liderul Arsenal a acumulat aproape dublu: 72 de puncte.

Chelsea l-a dat afară pe Potter, după 0-2 cu Aston Villa, acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici