Franţa a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de handbal masculin, după 26-25 cu Germania în finala mică

Franţa încheie pe locul 3 la ediţia din acest an a Campionatului Mondial, după ce a învins Germania în finala mică, scor 26-25, cu un gol marcat în ultima secundă de Nikola Karabatic. Titlul mondial va fi disputat începând de la ora 18:30 de Danemarca şi Norvegia.

523 afișări
Imaginea articolului Franţa a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de handbal masculin, după 26-25 cu Germania în finala mică

Franţa a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de handbal masculin, după 26-25 cu Germania în finala mică

Franţa a obţinut a 11-a medalie din istorie la Campionatul Mondial, toate începând din 1993. Cu această medalie de bronz, cei supranumiţi „Experţii” au egalat Suedia la numărul total de medalii. Nordicii au patru medalii de aur, trei de argint şi patru de bronz, în timp ce francezii au acum şase medalii de aur, una de argint şi patru de bronz. Cele două naţionale sunt detaşate la acest capitol. România rămâne pe locul 3 all-time cu patru medalii de aur şi două de bronz în ambele clasamente, atât după numărul de titluri, cât şi la total.

Franţa şi Germania au fost adversare şi în prima fază a competiţiei. Atunci scorul a fost egal, 25-25.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici