Franţa a încheiat Turneul celor Şase Naţiuni cu o victorie şi a reuşit Marele Şlem

Reprezentativa de rugby a Franţei a realizat Marele Şlem la Turneul celor Şase Naţiuni, învingând Anglia, sâmbătă, cu scorul de 12-10 (12-7), în etapa a V-a, ultima a competiţiei pe care a şi câştigat-o.

15 afișări
Imaginea articolului Franţa a încheiat Turneul celor Şase Naţiuni cu o victorie şi a reuşit Marele Şlem

Franţa a încheiat Turneul celor Şase Naţiuni cu o victorie şi a reuşit Marele Şlem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta este al nouălea Mare Şlem reuşit de Franţa până în prezent, al treilea de când în turneu a fost inclusă şi Italia, în 2000. Ultimul Mare Şlem al francezilor data din 2004.

Echipa Franţei a învins la competiţia din acest an Scoţia (18-9), Irlanda (33-10), Ţara Galilor (26-20), Italia (46-20) şi Anglia (12-10).

Clasamentul final al turneului: 1. Franţa - 10 puncte, 2. Irlanda - 6 puncte, 3. Anglia - 5 puncte, 4. Ţara Galilor - 4 puncte, 5. Scoţia - 3 puncte, 6. Italia - 2 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici