Franţa - România, scor 1-1 - GALERIE FOTO

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, în deplasare, în faţa echipei similare a Franţei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, şi a ratat orice şansă de a mai ocupa locul întâi în grupa a VII-a, transmite trimisul MEDIAFAX.

438 afișări
Imaginea articolului Franţa - România, scor 1-1 - GALERIE FOTO

Franţa - România, scor 1-1 (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Franţa - România

Golurile au fost marcate de Thierry Henry '48, pentru echipa "cocoşului galic", respectiv Julien Escude '56 autogol, pentru "tricolori".

Min. 17: Gourcuff a executat o lovitură liberă la colţul lung, în marginea careului de 6 metri, de unde Henry a reluat cu capul, însă balonul a nimerit transversala.

Min. 27: Gignac a şutat periculos din interiorul careului, dar portarul Coman a respins cu un reflex excelent.

Min. 41: Marica a plecat pe contraatac, a scăpat de marcajul lui Escude şi a centrat în faţa porţii, de unde Surdu a reluat, cu latul, la colţul lungă, însă balonul a trecut puţin pe lângă bara din dreapta a lui Lloris.

1-0: Gourcuff a executat un corner lung, Gallas a reluat cu capul şi balonul a ajuns la Henry, scos din ofsaid de Iulian Apostol, iar atacantul francez a înscris, cu un şut în dreapta portarului Coman.

1-1: Apostol a centrat de pe partea dreaptă şi Julien Escude a deviat balonul în proprie poartă.

Min. 60: Thierry Henry a înscris din nou în poarta lui Dani Coman, însă reuşita atacantului francez a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 85: Selecţionerul Răzvan Lucescu a intenţionat să-l introducă în teren pe Ionuţ Mazilu, dar a renunţat la înlocuire în favoarea lui Codrea din cauza accidentării suferite de Romeo Surdu.

Franţa: 1. Lloris - 2. Sagna, 5. Gallas, 4. Escudé, 13. Evra - 6. L. Diarra, 14. Toulalan - 9. Anelka, 8. Gourcuff (10. Benzema '73), 12. Henry - 11. Gignac (7. Ribery '58). Antrenor: Raymond Domenech.

România: 1. Coman - 2. Maftei, 6. Rădoi, 5. Chivu, 3. Raţ - 10. Mara (14. Roman '61), 4. I. Apostol, 7. Ghioane, 8. Max. Nicu (18. Bucur '77) - 11. Surdu (14. Codrea '86) - 9. Marica. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Sagna '79 / Apostol '75.

Arbitri: Ivan Bebek (central) - Tomislav Petrovici, Tomislav Setka (asistenţi) - Marijo Strahonja (rezervă).

Observatori: Juan Antonio Fernandez Marin (Spania), Istvan Huszar (Ungaria).

Fotbaliştii echipei României au jucat cu banderole negre pe braţul stâng, în memoria jucătorului Alexandru Iatan care a decedat în timpul unui antrenament al echipei sale, Dunărea Giurgiu.

Adrian Mutu, absent de la partida cu Franţa din cauza unei accidentări, a urmărit mare parte din repriza secundă lângă banca tehnică a reprezentativei României.

La partidă au asistat 78.209 spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 800 de suporteri români.

Delegaţia României va reveni în ţară în jurul orei 13.45, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", după care echipa va merge direct în cantonamentul de la Centrul Naţional Mogoşoaia, unde, în jurul orei 18.30, va susţine un antrenament de recuperare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici