Franţuzoaica Tan a părăsit Australian Open în scaun cu rotile în urma unei accidentări

Franţuzoaica Harmony Tan a trebuit să fie asistată medical şi transportată în scaun cu rotile la Australian Open, miercuri, după ce a suferit o accidentare la gambă în timpul meciului din turul al doilea cu Elina Svitolina.

299 afișări
Imaginea articolului Franţuzoaica Tan a părăsit Australian Open în scaun cu rotile în urma unei accidentări

Sursa Foto-Wikipedia Commons

La debutul său în turneul de la Melbourne Park, Tan, numărul 107 mondial, a fost condusă cu 6-3, 5-7, 5-1, înainte de a se retrage accidentată din primul meci al zilei de pe Margaret Court Arena.

„A fost un meci ca un rollercoaster", a declarat Svitolina, cap de serie numărul 15, reporterilor, citată de Reuters.

„Bineînţeles, este foarte trist să o văd părăsind terenul într-un scaun cu rotile. Niciodată, niciodată nu este bine să vezi un jucător care se accidentează".

Ucraineanca Svitolina a trecut în turul al treilea, unde va avea o confruntare grea cu Victoria Azarenka, fostă numărul 1 mondial şi dublă campioană la Australian Open, în 2012 şi 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici