FRF a comandat o primă tranşă de 500 de bilete pentru meciul cu Franţa

Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au comandat, marţi, 500 de bilete pentru suporterii echipai naţionale, în vederea partidei Franţa-România, programată la 5 septembrie, de la ora 22.00, pe arena Stade de France, în preliminariile Cupei Mondiale 2010, informează site-ul frf.ro.

13 afișări
Imaginea articolului FRF a comandat o primă tranşă de 500 de bilete pentru meciul cu Franţa

FRF a comandat o primă tranşă de 500 de bilete pentru meciul cu Franţa

Conform acordului cu partea franceză, în cazul în care vor mai exista persoane interesate să asiste la partida Franţa-România, Federaţia Română de Fotbal poate suplimenta comanda până la data de 24 august, ora 12.00.

Astfel, vânzarea biletelor pentru suporterii echipei naţionale va continua pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro, până în ziua de 24 august, ora 12.00. De asemenea, în contextul în care forul fotbalistic de la Paris nu acceptă returul biletelor, după data evocată mai sus nu vor mai putea fi comandate şi nici, implicit, vândute alte bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici