FRF a decis: Universitatea Craiova trebuie să-i plătească 7 milioane de euro lui Piţurcă

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, vineri, că gruparea Universitatea Craiova trebuie să plătească 6.964.893 euro antrenorului Victor Piţurcă pentru rezilierea unilaterală a contractului, au informat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

28 afișări
Imaginea articolului FRF a decis: Universitatea Craiova trebuie să-i plătească 7 milioane de euro lui Piţurcă

FRF a decis: Universitatea Craiova trebuie să-i plătească 7 milioane de euro lui Piţurcă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Tehnicianul solicitase daune în valoare de 12 milioane de euro în urma demiterii sale de la Universitatea Craiova, însă membrii Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor i-au admis doar în parte cererea. Astfel, Comisia a decis că Universitatea Craiova trebuie să îi achite lui Victor Piţurcă cinci milioane de euro net cu titlul de daune interese, 1,8 milioane de euro net cu titlul de indemnizaţie instalare neplătită la momentul respectiv şi 164.893 de euro net drepturi salariale restante.

Comisia două părţi au dreptul să atace decizia Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor în termen de cinci zile de la comunicare la Comisia de Recurs a FRF. După recurs, următoarea cale de atac este Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Piţurcă a fost dat afară de la Universitatea Craiova la 11 ianuarie. Consiliul de Administraţie al grupării oltene a decis, în 9 februarie, să-i rezilieze contractul de muncă managerului general Victor Piţurcă, pentru abateri disciplinare. Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, se află în conflict cu fostul selecţioner, în urma unor neînţelegeri financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici