FRF le acordă nord-irlandezilor 2.700 de bilete la meciul de pe Arena Naţională

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a acordat 2.700 de bilete forului de la Belfast pentru suporterii nord-irlandezi care doresc să asiste din tribunele Arenei Naţionale la meciul cu România, din preliminariile Euro-2016.

143 afișări
Imaginea articolului FRF le acordă nord-irlandezilor 2.700 de bilete la meciul de pe Arena Naţională

FRF le acordă nord-irlandezilor 2.700 de bilete la meciul de pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Federaţia nord-irlandeză a pus în vânzare tichetele, luni, la preţul de 6 lire steriline (34 de lei). Acestea pot fi achiziţionate până vineri, iar fanii le vor ridica de la Bucureşti.

Suporterii români mai trebuie să aştepte până vor putea să-şi cumpere bilete la meciul cu Irlanda de Nord, deoarece FRF nu le-a pus încă în vânzare.

Un sector al Arenei Naţionale va fi gol la partida din 14 noiembrie, conform unei sancţiuni dictate de UEFA după întâlnirea România - Ungaria.

Naţionala Irlandei de Nord a câştigat în Ungaria, cu scorul de 2-1, şi în Grecia, cu 2-0, şi a învins Insulele Feroe pe teren propriu, scor 2-0. Cu nouă puncte, Irlanda de Nord conduce în clasamentul Grupei F a preliminariilor Euro-2016, România fiind pe locul 2, cu 7 puncte.

România şi Irlanda de Nord se vor întâlni în următoarea etapă a grupei, la Bucureşti, în 14 noiembrie, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici