FRF le mulţumeşte bucureştenilor după finala Ligii Europa

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Comitetul Local de Organizare au mulţumit, joi, într-un comunicat, tuturor celor care au contribuit la transformarea într-un succes a finalei Ligii Europa, câştigată de Atletico Madrid, cea mai importantă competiţie sportivă desfăşurată vreodată în România.

179 afișări
Imaginea articolului FRF le mulţumeşte bucureştenilor după finala Ligii Europa

FRF le mulţumeşte bucureştenilor după finala Ligii Europa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Sub titlul "Mulţumiri pentru o finală de vis", FRF mulţumeşte în primul rând bucureştenilor, care "au acceptat construirea acestei bijuterii numită Arena Naţională şi care s-au comportat ireproşabil în ziua finalei şi nu numai". "S-a dovedit încă o dată că suntem civilizaţi, europeni în adevăratul sens al cuvântului, oameni primitori şi zâmbitori, apreciaţi de oaspeţii noştri spanioli", se precizează în comunicatul forului.

Federaţia şi Comitetul Local de Organizare mai mulţumesc celorlalte părţi implicate în organizarea şi desfăşurarea fără probleme a finalei Ligii Europa: "Primăriei Generale a Capitalei, echipei conduse de Primarul Bucureştiului, prof. dr. Sorin Oprescu, parteneriatul loial şi la cele mai înalte standarde profesionale făcând posibilă organizarea nu numai a finalei propriu-zise, ci şi a tuturor evenimentelor care i-au precedat; Entităţilor subordonate Primăriei sau contractate de Comitetul Local de Organizare, care au dovedit un desăvârşit profesionalism în domeniile lor specifice, totul în cadrul unei provocări fără precedent, care adeseori în cei patru ani de muncă, a forţat limitele: ALPAB, UTI, RATB, Unicon, Louis Berger, BGS, Dancopro, Romtelecom, Romprest, The Caterer, Fashion TV, Anconi, Amber; Ministerului Administraţiei şi Internelor, Jandarmeriei Bucureşti, Poliţiei şi Poliţiei Rutiere a Capitalei, care, sprijiniţi şi de atitudinea locuitorilor celui mai mare oraş al ţării, au făcut ca desfăşurarea de forţe fără precedent din Capitală să nu afecteze normalitatea şi viaţa de zi cu zi a oamenilor; SMURD, Pompierilor, IGSU şi medicilor, cu toţii vigilenţi şi profesionişti, astfel încât spectatorii să se simtă în siguranţă; Autorităţilor aeroportuare Băneasa-Aurel Vlaicu şi Otopeni-Henri Coandă, care, confruntate cu un trafic de o intensitate unică, au făcut tot ce a fost posibil pentru a asigura un flux normal; Hotelierilor şi tuturor celor care lucrează în sfera serviciilor, care i-au făcut pe oaspeţii noştri spanioli să se simtă ca acasă; Spectatorilor prezenţi aseară în tribunele Arenei Naţionale, care s-au comportat civilizat, asigurând astfel, împreună cu galeriile finalistelor, o atmsferă de vis; Voluntarilor. Entuziaşti, plini de iniţiativă şi de solicitudine, civilizaţi şi profesionişti, ei s-au dovedit a fi o parte indispensabilă a unui angrenaj de o complexitate şi o dimensiune nebănuite".

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, în faţa a 52.347 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici