FRF va înfiinţa Comisia de Arbitraj Sportiv începând cu sezonul 2013-2014

Federaţia Română de Fotbal va înfiinţa, începând cu sezonul 2013-2014, Comisia de Arbitraj Sportiv, aceasta urmând să devină ultima instanţă sportivă naţională care va judeca litigiile din fotbal.

180 afișări
Imaginea articolului FRF va înfiinţa Comisia de Arbitraj Sportiv începând cu sezonul 2013-2014

Mircea Sandu (Imagine: Sivliu Matei/Mediafax Foto)

Conform anunţului făcut de preşedintele FRF, Mircea Sandu, la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal de luni, noua comisie va fi formată din 25 de avocaţi.

În altă ordine de idei, Adunarea Generală a LPF a modificat componenţa Comisiei de Recurs ca urmare a faptului că preşedintele acesteia, Daniel Florea, a fost ales deputat. Noua Comisie de Recurs este alcătuită din: Constantin Mincu - preşedinte, Elena Stoian - vicepreşedinte, Ion Cârstoiu, Mircea Stoenescu şi Daniela Mândruţă - membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici