FRR a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României

Federaţia Română de Rugby a primit, marţi, la Castelul Peleş, Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, brevetul fiind ridicat de către preşedintele forului, Haralambie Dumitraş.

126 afișări
Imaginea articolului FRR a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României

Regele Mihai I al României (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este o onoare deosebită pentru noi să ne aflam aici în zi de sărbătoare. Iar această onoare va fi purtată în suflet de toţi membrii federaţiei, ca un reper al valorilor neamului nostru, dar şi ca o obligaţie morală de a apăra şi cinsti cum se cuvine aceste valori. Altfel ne va fi drumul având alături de noi Casa Regală şi cu siguranţă altul ne va fi avântul de a depăşi obstacolele şi provocările cu care ne va fi presărat acest drum", a declarat Haralambie Dumitraş, potrivit site-ului oficial al federaţiei.

Alături de membrii FRR au fost prezenţi în calitate de invitaţi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman, Alin Petrache, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

Tot marţi, Federaţia Română de Oină a primit acelaşi brevet din partea Casei Regale.

Înaltul Patronaj se acordă instituţiilor sau organizaţiilor care se circumscriu viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a României. Personalitatea care acordă Înaltul Patronaj acompaniază organizatia în anumite ocazii, ia parte la evenimente importante, de mare vizibilitate, pentru încurajare şi sprijin, promovând activitatea organizaţiei şi facilitându-i parteneriate în ţară şi in afara ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici