Gabriel Leş, despre situaţia de la Steaua: Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a

Ministrul Apărării Naţionale (MApN), Gabriel Leş, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, referitor la situaţia echipei de fotbal Steaua Bucureşti, că este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu e atributul său să ia decizii de management sportiv.

768 afișări
Imaginea articolului Gabriel Leş, despre situaţia de la Steaua: Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a

Gabriel Leş, despre situaţia de la Steaua: Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a

"Sunt la curent cu situaţia echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu este atributul meu, ca ministru, să iau decizii în ceea ce priveşte managementul sportiv al secţiilor CSA Steaua. Echipa de conducere a clubului va analiza, în cel mai scurt timp, această situaţie cu toată responsabilitatea, va decide care sunt opţiunile şi soluţiile pentru viitor şi le va comunica transparent opiniei publice şi, mai ales, suporterilor. Susţin echipa Steaua şi asigur suporterii de tot suportul meu pe viitor, aşa cum am făcut-o şi până în momentul de faţă", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş.

Reacţia ministrului Apărării Naţionale vine după ce antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan şi-au prezentat demisiile în faţa comandantului Clubului Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti", Pompiliu Bixi Mocanu, potrivit ProSport. Omul care conduce CSA le-a transmis că mai au timp de gândire, întrucât nu-şi doreşte să piardă cele două legende ale fotbalului românesc. Luni, 3 iunie, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au lăsat foile de demisie pe biroul comandantului CSA Steaua, la prima oră a dimineţii. Bixi Mocanu nu a dorit să accepte şi le-a mai dat timp de gândire. Marius Lăcătuş urma să prezinte un raport al sezonului petrecut în Liga 4, urmând ca acesta să fie predat săptămâna următoare.

Steaua Bucureşti a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3, fiind învinsă în play-off-ul Ligii 4 de echipa de fotbal Carmen Bucureşti, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici