Gabriel Paraschiv: La Cupa Mondială din 2010 voi fi la Moreni la un grătar

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a declarat că nu se aşteaptă să intre în circuitul naţionalei României, în ciuda startului bun de sezon, deoarece acum se formează lotul pentru Cupa Mondială din 2010, când el se vede "la Moreni, la un grătar".

18 afișări
Imaginea articolului Gabriel Paraschiv: La Cupa Mondială din 2010 voi fi la Moreni la un grătar

Gabriel Paraschiv (S) și Petre Grigoraș (D) (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă aştept să fiu convocat la naţională pentru că acum se pregăteşte echipa pentru Cupa Mondială din 2010, când eu voi avea 32 de ani. Probabil voi fi la Moreni la un grătar când se vor juca meciurile", a spus Paraschiv.

După patru etape, Gabriel Paraschiv este cel mai bun marcator din Liga I, cu şapte goluri, dintre care unul înscris chiar duminică, în meciul cu Rapid, câştigat de Oţelul cu scorul de 2-1, în etapa a IV-a a Ligii I.

"Dedic victoria suporterilor care ne-au lipsit astăzi, mă bucur că am reuşit din nou să marchez, dar nu acest lucru este cel mai important, ci faptul că am câştigat şi că păstrăm drumul bun pe care am pornit de la începutul campionatului", a spus Paraschiv.

După patru etape, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti conduc în clasamentul Ligii I, aflându-se la egalitate perfectă, cu 10 puncte şi golaveraj 9-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici