Gabriel Paulista – noul coleg al lui Horaţiu Moldovan la Atlético de Madrid

  • Gabriel Paulista este noul coleg al lui Horaţiu Moldovan la Atlético de Madrid.
  • Fundaşul central hispano-brazilian a trecut miercuri vizita medicală şi a semnat apoi contractul cu madrilenii până la sfârşitul sezonului.
92 afișări
Imaginea articolului Gabriel Paulista – noul coleg al lui Horaţiu Moldovan la Atlético de Madrid

Sursa foto: X

Fundaşul de 33 de ani are o experinţă bogată, cu evoluţii în LaLiga şi în Premier League, în Liga Campionilor şi Europa League. Şi-a început cariera profesionistă în Brazilia, la Vitoria, club la care avea să ajungă la prima echipă.

În 2013, fundaşul brazilian avea să facă saltul în Europa pentru a semna cu Villarreal, entitate la care a petrecut un an şi jumătate înainte de a ajunge la Arsenal. În Premier League, Paulista a jucat două sezoane şi jumătate, pentru ca mai apoi să se întoarcă în Spania, la Valencia, al cărei tricou l-a îmbrăcat timp de şase sezoane şi jumătate. Printre realizările sale se numără două Cupe ale Angliei, un Community Shield şi o Copa del Rey.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici