Gabriel Vişoiu, campion mondial la biliard artistic

Sportivul Gabriel Vişoiu a câştigat, sâmbătă, titlul mondial la biliard artistic, disciplina bank-kick, în cadrul Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg (Rusia).

1 afișare
Imaginea articolului Gabriel Vişoiu, campion mondial la biliard artistic

Sportivul Gabriel Vişoiu, campion mondial la biliard artistic

Vişoiu, în vârstă de 24 de ani, legitimat la clubul Alfa Bucureşti, a fost cel mai tânăr participant la această competiţie şi a reuşit, cu 185 de puncte, să se califice, de pe locul 11, în play-off, adică între cei mai buni 12 sportivi din lume la biliard artistic, sport cunoscut şi sub numele de trickshot.

Cei 12 calificaţi în ultima fază a competiţiei s-au întrecut în cele opt discipline ale biliardului artistic, printre care şi bank-kick, unde campion mondial a devenit sportivul român. În prezent, cei 12 finalişti luptă pentru titlul suprem la biliard artistic.

Gabriel Vişoiu este singurul reprezentant al României la CM de la Sankt Petersburg şi se află la prima sa competiţie internaţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici