Gabriela Ruse, la un pas de calificarea pe tabloul principal la Indian Wells

  • Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (92 WTA) a acces luni noaptea în ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal al turneului de la Indian Wells, învingând în primul tur pe americana Ellie Douglas (566 WTA).
  • În meciul decisiv, Ruse o va întâlni pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove.
551 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse, la un pas de calificarea pe tabloul principal la Indian Wells

Sursa foto: Mediafaxfoto

În ciuda diferenţei mari din clasament, Gabriela Ruse nu a avut o sarcină uşoară luni noaptea, adversara ei punându-i probleme, mai ales în primul set, când sportiva din România a fost condusă cu 1-4, cu toate că reuşise să facă un break chiar la primul game al meciului.

Ruse s-a mobilizat şi a revenit la 4-4, iar de la 5-5 a câştigat următoarele 2 game-uri şi s-a impus cu 7-5, după un set epuizant de peste o oră.

În setul secund, Ruse a profitat de impulsul dat de câştigarea primului act şi s-a desprins la 5-1, cu două break-uri, după care a rezolvat şi ultimul game pe propriul serviciu, închizând meciul cu 7-5, 6-2, după un total de o oră şi 44 de minute de joc.

Un meci în care Ruse nu a excelat la capitolul statistic, dar a reuşit să facă mai puţine greşeli ca adversara sa, asigurându-şi astfel un loc în runda decisivă de calificare pe tabloul principal, unde o va întâlni pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove (153 WTA), care a trecut cu oarecari emoţii, în primul tur, de americana Sachia Vickery (228 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-3.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici