Galiassi a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia

Fundaşul brazilian Andre de Sousa Galiassi a fost împrumutat, luni, până în vară, de către clubul turc Kasimpaşaspor la gruparea Unirea Alba Iulia.

23 afișări
Imaginea articolului Galiassi a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia

Galiassi a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am jucat doi ani şi jumătate la CFR Cluj, echipă cu care am devenit campion în anul 2008 şi am evoluat şi în Liga Campionilor în jocurile din grupă cu AS Roma, Chelsea şi Bordeaux. Nu cunosc prea multe despre echipa din Alba Iulia, dar ştiu că aici joacă şi foştii mei colegi de la CFR Cluj, Florin Dan, Veljovici, Vitinha şi Bucurică, iar obiectivul formaţiei este acela de a se salva de la retrogradare", a spus Galiassi.

Galiassi a declarat că venirea sa la Alba Iulia nu reprezintă un pas înapoi în carieră.

"În Turcia la Kasimpaşa nu am prea jucat şi de aceea am ales Alba Iulia pentru că îmi doresc să am continuitate în evoluţii. În nici un caz acest împrumut la Unirea Alba Iulia nu reprezintă un pas înapoi în cariera mea, am venit aici să dau tot ce am mai bun în mine şi să ajut Unirea Alba Iulia să se salveze de la retrogradare. Nu contează valoarea contractului meu, acest lucru este strict confidenţial, dar eu nu am sosit aici pentru bani, ci pentru a juca şi a salva Unirea Alba Iulia de la retrogradare", a afirmat Galiassi, împrumutat de la Kasimpaşa la Unirea pentru şase luni în schimbul a 30.000 de euro.

Galiassi, care aparţine de CFR Cluj, a fost împrumutat, în vară pentru un sezon la Kasimpaşaspor, din prima ligă turcă. Deoarece a evoluat puţin pentru gruparea turcă, acesta a fost împrumutat, până în vară la Unirea Alba Iulia.

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, speră ca prin sosirea lui Galiassi să îl poată convinge şi pe atacantul Diego Ruiz, care a fost împrumutat de CFR Cluj tot la Kasimpaşaspor.

"Este un fotbalist pe care l-am dorit foarte mult, un jucător bun care a luat un campionat cu CFR Cluj şi a bifat trei partide în Liga Campionilor, condiţii în care cred cu tărie că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul", a subliniat Falub.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici