Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I

Echipele Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au remizat, sâmbătă, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, cu toate că medieşenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 47, ca urmare a eliminării mijlocaşului Valentin Negru.

218 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Radovici, Frăsinescu, Markovici, Petre - Negru, Tahar - Avram (Cojocnean '61, Vitinho '75), Eric de Oliveira (Ciucă '83), Llullaku - Bawab. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FC Braşov: Mutu - Vagner, Oltean, Munteanu, Velayos - Viveiros (Tătar '81), Machado, Dias (Batin '73), Popa - Mateiu, Buga. Antrenor: Adrian Szabo.

În minutul 19, după ce a ratat o şansă mare de gol, atacantul braşovenilor, Mugurel Buga, şi-a scos tricoul de supărare, iar arbitrul George Găman l-a sancţionat cu galben.

Mijlocaşul gazdelor, Valentin Negru, a fost eliminat în minutul 47 după un atac cu piciorul ridicat asupra mijlocaşului Iulian Popa.

Iulian Popa (FC Braşov), care în minutul 43 a fost avertizat pentru un fault la Frăsinescu, a primit cel de-al patrulea cartonaş galben în acest sezon, el urmând să fie suspendat pentru meciul cu Ceahlăul din etapa a XXV-a. Totodată şi Georgian Păun va fi suspendat pentru etapa viitoare.

De asemenea, Eric de Oliveira (Gaz Metan Mediaş), avertizat în minutul 68, şi Tahar (galben în minutul 76) vor fi şi ei suspendaţi pentru meciul cu Concordia Chiajna.

Cartonaşe galbene: Avram '54, Eric '68, Tahar '76, Radovici '90, Bawab 90+3 / Buga '19, Popa '43, Păun '68, Munteanu '85, Oltean '89.

Cartonaş roşu: Negru.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de George Găman, ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţi şi Bogdan Gheorghe, în timp ce Adrian Ilyeş a fost rezervă.

Observatorul de arbitri a fost Florentin Ivan.

Fundaşul echipei Gaz Metan Mediaş, Ciprian Petre, a evoluat, în meciul cu FC Braşov, pentru a 200-a oară în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici