Gaz Metan Mediaş - Sepsi 0-1, în runda 24 din Liga I Betano

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-0, în runda cu numărul 24 din Liga I Betano

48 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Sepsi  0-1, în runda 24 din Liga I Betano

Gaz Metan Mediaş - Sepsi 0-1, în runda 24 din Liga I Betano

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 9, când Tandia a înscris din penalty, după ce Roberto Romeo a comis henţ în propriul careu. Nasser Chamed a fost în două rânduri aproape să restabilească egalitatea, însă Sepsi a reuşit să scape fără gol primit şi s-a impus la limită, scor 1-0.

În urma acestui rezultat, echipa din Sfântu Gheorghe face un pas important pentru accederea în elev. Elevii lui Eugen Neagoe au urcat pe locul 4, cu 36 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu.

De partea cealaltă, medieşenii rămân pe locul 10, cu 29 de puncte şi pierd orice şansă de a mai prinde play-off-ul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici