Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-4, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, ultimul înaintea debutului în grupele Ligii Europa.

90 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-4, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-4, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Pârvulescu '17 şi Bud '34, pentru Gaz Metan Mediaş, respectiv Stancu '12, Markovici '54 - autogol, Nicoliţă '77, Szekely '90+3 - pemalti.

Min. 4: Bogdan Stancu a primit un balon la 18 metri de poartă, a pătruns în careu, însă a luftat în momentul şutului.

0-1: Bănel Nicoliţă a recuperat un balon la circa 40 de metri de poartă, a driblat un adversar şi i-a pasat în adâncime lui Bogdan Stancu, iar atacantul echipei Steaua a înscris, cu un şut pe jos, la colţul lung.

1-1: Pârvulescu a şutat din colţul careului de 16 metri, la colţul scurt, execuţie care l-a surprins pe portarul Tătăruşanu, care se aştepta la o centrare din partea fotbalistului de la Gaz Metan.

Min. 25: Pârvulescu a centrat în careul Stelei, mingea a trecut prin faţa porţii şi a ajuns la Eric, însă brazilianul a reluat defectuos, pe lângă buturi.

2-1: Bicfalvi a pasat greşit spre propria poartă, balonul a ajuns la Bud, care l-a "pierdut" pe drum pe căpitanul Sorin Ghionea şi l-a învins cu o scăriţă pe Tătăruşanu.

2-2: Markovici l-a faultat pe Bogdan Stancu la aproxiomativ 22 de metri de poartă, lovitura liberă a fost executată de Janos Szekely, iar balonul a fost deviat de acelaşi Markovici, cu cotul, în proprie poartă, portarul formaţiei medieşene plecând pe colţul opus.

2-3: Janos Szekely a centrat de pe partea dreaptă la marginea careului de 6 metri, de unde Nicoliţă a reluat, din foarfecă laterală, direct în vinclul porţii lui Butcha.

2-4: Surdu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Markovici, iar arbitrul Alexandru Deaconu a dictat penalti şi l-a eliminat pe fundaşul echipei Gaz Metan. Szekely a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut la firul ierbii, în colţul din dreapta al porţii lui Butcha.

Gaz Metan: 30. Butcha - 20. Nohai 15. Hoban, 25. Z. Markovici, 23. Marovici (14. Sabou '78) - 17. Dudiţă (5. A. Munteanu '68), 27. Eric (77. Silvăşan '64), 21. Todea 7. Kubala, 22. Pârvulescu - 10. Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 31. Ninu, 5. Rada, 24. Ghionea, 18. Marin - 16. Nicoliţă, 26. Bicfalvi (14. Toja '46), 19. A. Ionescu, 10. Grzelak (7. Szekely '46) - 9. Kapetanos (11. Surdu '72), 28. Stancu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Bud '45+1, Eric '47 / Szekely '81.

CArtonaş roşu: Markovici '90+2.

Arbitri: Alexandru Deaconu (centru) - Aurel Oniţa, Dorin Mudura (asistenţi) - Lucian Ruşandu (rezervă)

Observatori: Octavian Ştreng, Sorin Satmari.

Supervizor: Patriţiu Abrudan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici