Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu în finală la două rame fără cârmaci

Canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu s-au calificat direct în finala probei de două rame fără cârmaci de la Jocurile Olimpice de la Beijing, după ce au câştigat seria în care au evoluat, devansând echipajele Germaniei şi Marii Britanii, informează site-ul oficial al competiţiei.

75 afișări
Imaginea articolului Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu în finală la două rame fără cârmaci

Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu în finală la două rame fără cârmaci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Andrunache şi Susanu au fost cronometrate cu timpul de 7 minute, 22 de secunde, 69 de sutimi, în timp ce Germania a încheiat în 7:28.66, iar Marea Britanie în 7:29.88.

Doar primul echipaj din serie a acces direct în finală, restul urmând să intre în recalificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici