Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu vor fi premiate cu 150.000 de lei

Canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, campioane olimpice în proba de dublu rame la Jocurile Olimpice de la Beijing, şi medaliate cu bronz în proba de 8+1, vor fi premiate, luni, cu suma de 150.000 de lei de către Tempo Advertising, pentru performanţa obţinută în China.

114 afișări
Imaginea articolului Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu vor fi premiate cu 150.000 de lei

Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu vor fi premiate cu 150.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

La evenimentul ce va avea loc la Hotel Radisson, începând cu ora 10.30, au fost invitaţi omul de afaceri Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Ion Dospinescu, preşedintele COSR, Octavian Morariu, fosta canotoare Elisabeta Lipă şi Steve Williams, dublu medaliat olimpic cu aur cu barca de patru vâsle a Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici