Georgina şi sora lui Ronaldo, unite împotriva antrenorului Santos: au ucis omul!

După eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială, partenera lui CR7 Ronaldo îl atacă pe selecţioner, în timp ce Elma Aveiro lansează hashtag-ul „fernandosantosout”.

2466 afișări
Imaginea articolului Georgina şi sora lui Ronaldo, unite împotriva antrenorului Santos: au ucis omul!

Georgina şi sora lui Ronaldo, unite împotriva antrenorului Santos: au ucis omul!

Portugalia a fost trimisă acasă din Qatar de Maroc, iar visul lui Cristiano Ronaldo de a deveni campion mondial ia sfârşit.

„Astăzi, prietenul şi antrenorul tău a decis să greşească. Prietenul pentru care ai atâtea cuvinte de admiraţie şi de respect. Acelaşi care, când te-a lăsat pe teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu.

Nu poţi subestima cel mai bun jucător din lume, cea mai puternică „armă” a lui. Nu poţi apăra pe cineva care nu o merită. Viaţa ne dă lecţii. Azi nu am pierdut, am învăţat”, a postat pe Instagram Georgina Rodriguez, model argentinian şi partener al lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Referirea este la antrenor Fernando Santos, criticat după meciul cu Elveţia, făcut vinovat că CR7 a intrat prea târziu pe teren împotriva Marocului.

Postarea surorii lui Cristiano a fost şi mai grea: „Au omorât omul, au ucis o echipă naţională, au ucis o naţiune”. În povestea de pe Instagram, Elma Aveiro - după cum relatează ziarul sportiv A Bola - lansează hashtag-ul #fernandosantosout.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici