Gerrard: Unirea nu este o echipă rea, iar condiţiile au fost groaznice aici

Căpitanul echipei Liverpool, Steven Gerrard, a declarat, joi seară, după victoria, cu scorul de 3-1, din meciul cu Unirea Urziceni, că formaţia ialomiţeană nu este una rea, iar condiţiile în care s-a jucat meciul de la Bucureşti au fost groaznice.

22 afișări
Imaginea articolului Gerrard: Unirea nu este o echipă rea, iar condiţiile au fost groaznice aici

Gerrard (D): Unirea nu este o echipă rea, iar condiţiile au fost groaznice aici (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ştiam dinainte de începerea meciului că va fi dificil. Unirea nu este o echipă rea, iar condiţiile au fost groaznice aici. Era greu să alergi şi să te opreşti, dar este meritul băieţilor că am rezistat. Am fost conduşi, dar am dat dovadă de caracter şi am întors scorul", a spus Gerrard, informează site-ul oficial al clubului Liverpool.

Steven Gerrard l-a depăşit prin golul de 3-1 marcat joi pe Alan Shearer în topul jucătorilor britanici cu cele mai multe goluri în cupele europene pentru o echipă de club engleză (33). "Este flatant. Unele din golurile mele au fost în meciuri cu adversare facile, astfel că nu cred că este corect să fiu pus deasupra unor jucători ca Alan Shearer", a afirmat Gerrard.

Gerrard a afirmat, la Bucureşti, că este mulţumit de caracterul de care au dat dovadă colegii săi. "Sunt foarte mulţumit de caracterul de care au dat dovadă colegii mei. Managerul ne-a spus că va fi un meci dificil, că Unirea se va arunca în atac şi au şi înscris un gol frumos. Dar răspunsul nostru a fost foarte bun. Am înscris cu un şut fantastic şi sunt mândru de mine", a spus el.

Javier Mascherano, autorul golului de 1-1 la Bucureşti, s-a declarat încântat de această reuşită a sa. "Mă bucur de fiecare gol, pentru că nu am ocazia să înscriu prea multe. Ştiam că meciul va fi foarte dificil, din cauza stării terenului, dar am încercat să jucăm cât mai bine şi echipa a dat dovadă de caracter", a spus Mascherano.

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe stadionul "Steaua", cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia engleză Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei.

La finalul partidei, fundaşul Martin Skrtel (Liverool), care a ieşit accidentat, în minutul 66, şi este suspect de fractură, a plecat de la stadionul Steaua cu piciorul drept imobilizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici