VIDEO  Gestul obscen al portarului Martinez: derapaj în cea mai importantă zi din cariera lui

Portarul argentinian Emiliano Martinez, premiat cu mănuşa de aur - care îl recompensează pe portarul turneului, a devenit protagonistul unui spectacol oribil la festivitatea de premiere, în condiţiile în care nu este prima dată când face asta.

7504 afișări
Imaginea articolului Gestul obscen al portarului Martinez: derapaj în cea mai importantă zi din cariera lui

Gestul vulgar al portarului Martinez: derapaj în cea mai importantă zi din cariera lui

Emiliano Martinez, eroul dintre buturi al Argentinei, a primit „mănuşa de aur”, pentru cel mai bun portar al turneului. Asta după ce a parat un penalty, la loviturile de departajare.

O „mănuşă de aur” pe care el, într-un mod nesportiv, a folosit-o, în văzul a miliarde de telespectatori, pentru a face un gest vulgar (a imitat gestul de a se urina) către cei care l-au huiduit în timpul meciului, probabil fani francezi.

Oricare ar fi motivul, după câştigarea unei finale mondiale, un astfel de gest nu-şi are locul. Infantino şi Al Thani, emirul Qatarului, au tăcut, după ce l-au premiat pe portar.

Sportivul de 30 de ani din Mar del Plata, care joacă pentru Aston Villa, şi-a corectat apoi ţinta, sugând degetul, înainte de a se alătura coechipierilor la sărbătoarea mondială.

Nu este prima dată când jucătorul de la Aston Villa este protagonistul unui astfel de moment.

Mai mult sau mai puţin, acelaşi gest l-a făcut şi la ceremonia de decernare a Cupei Americii din 2021, după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici