Gheorghe Hagi, după ce echipa sa a câştigat Cupa României: Sper că l-am convins pe Gică Popescu să vină la Viitorul

Gheorghe Hagi a apărut extrem de mulţumit după câştigarea Cupei României de către echipa sa, Viitorul, contra Astrei, scor 1-1 (2-1 d.p.) şi a recunoscut că sunt şanse mari ca Gică Popescu să devină preşedintele echipei.

866 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, după ce echipa sa a câştigat Cupa României: Sper că l-am convins pe Gică Popescu să vină la Viitorul

Gheorghe Hagi: Sper că l-am convins pe Gică Popescu să vină la Viitorul

Hagi a spus că nu ştie dacă va rămâne şi sezonul viitor la club, nu ştie unde va ajunge Ianis, dar spune că aproape l-a convins pe Gică Popescu să i se alăture.

Hagi şi-a ridicat în slăvi elevii, mai ales pe Virgil Ghiţă, care a marcat pentru 1-1 şi care a scos o minge de pe linia porţii, la 2-1: "Fericire, fericire... e bine. E un moment bun al nostru, ne bucurăm de el. Am devenit iar campioni, e foarte bine. Sunt fericit pentru ei, aceşti tineri au muncit foarte mult. 70% din echipă e venită din Academie. Ştiam că dacă vom avea un ritm susţinut până la final, vor ceda în cele din urmă. A fost momentul lui Ghiţă, el a adus Cupa la noi. A muncit, e un băiat foarte serios. Am fost nemulţumit de golul lui Cojocaru şi trebuia să fac schimbarea. Era logic. Când un portar ia gol pe colţul lui, sunt nemulţumit", a spus Hagi, la finalul meciului cu Astra Giurgiu, câştigat cu 2-1.

Despre transferul lui Ianis, Hagi a spus: "Nu ştim dacă a fost ultimul meci al lui Ianis, vom vedea. Urmează meciurile de la echipa naţională. Nu se ştie dacă e ultimul meci al lui Gică Hagi la Viitorul. Eu sunt imprevizibil. Mai am şi eu alternative. Nu... eu voi fi mereu lângă Academie. Avem un nou proiect pentru următorii zece ani, vrem să progresăm", a spus managerul Viitorului.

Gheorghe Hagi a dezvăluit faptul că aproape l-a convins pe Gică Popescu să vină pe post de preşedinte la Viitorul: "Sper că l-am convins să vină".

Viitorul a câştigat Cupa României graţie golului marcat de Eric în minutul 105, la scorul de 1-1, când Astra evolua în zece oameni. Calcan a lăsat mingea să tracă, după o centrare venită din dreapta, iar Eric l-a executat pe Lazar cu un şut din apropiere. Alibec şi Virgil Ghiţă au marcat celelalte goluri. La zece ani de la înfiinţare, FC Viitorul are acum în palmares o Cupă şi un campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici