Gheorghe Hagi, Viitorul: La un băiat tânăr, accept o greşeală de poziţionare. La Brandan, greu

Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, s-a arătat dezamăgit de evoluţia lui Pablo Brandan în meciul cu Steaua. Fundaşul argentinian a comis penalty-ul din care echipa adversă a deschis scorul.

615 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, Viitorul: La un băiat tânăr, accept o greşeală de poziţionare. La Brandan, greu

Gheorghe Hagi, Viitorul: La un băiat tânăr, accept o greşeală de poziţionare. La Brandan, greu (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Noi, din păcate, am greşit la început. Un jucător cu experienţă (n.r. - Pablo Brandan) a făcut o greşeală mare. Până atunci, am avut ocazii clare. Le-am dat cadou, iar de acolo s-a rupt meciul. Am avut ocazii, am luat mingi, am pus presiune pe Steaua. Prima greşeală a fost, însă, foarte gravă, iar după aceea ne-a costat. Greşeala e inexplicabilă, el e fundaş stânga şi ajunge în dreapta. Un jucător cu experienţă trebuie să îmi aducă ceva în plus. E o greşeală foarte mare. Dacă la un băiat mai tânăr, o greşeală de poziţionare o acceptăm, la Brandan este greu. Vom vedea ce se va întâmpla", a afirmat Hagi, la Digi Sport.

În schimb, Gheorghe Hagi crede că echipa sa a evoluat bine şi că a pierdut meciul cu Steaua din cauza lipsei de experienţă.

"Echipa noastră e tânără, nu avem experienţa lor. Învaţă şi ei să joace sub presiune. Noi am jucat foarte bine, am făcut presiune, am recuperat, am vrut să dăm goluri, dar am ratat. Voiam să scoatem un rezultat bun, dar presiunea a fost prea mare şi încă nu putem să jucăm sub presiune.

Sunt bucuros că am copii tineri care joacă un fotbal bun. E fantastic cum a jucat Florinel Coman. La 18 ani, să joci cu atâta personalitate, dacă mai dădea şi gol... E un jucător pe care îl câştigăm", a adăugat Hagi.

Cât despre afirmaţiile făcute de Marius Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu, care a spus că rezultatul meciului Steaua - Viitorul este previzibil: "Eu vreau să fiu un tip serios. Vreau să vorbesc frumos, lejer. Eu aş avea răspuns să îi dau, dar nu vreau. Eu spun despre mine, el vorbeşte uşor, cum vă place vouă, la ziarişti. Eu trebuie să îmi văd de ale mele, nu să stau să comentez ce spun alţii. Eu nu sunt serios, ci foarte, foarte serios", a adăugat Hagi.

Fundaşul Bogdan Ţîru a declarat, la Digi Sport: "Din teren, am simţit că se putea mult mai mult. Am avut ceva ocazii, nu am fost siguri la finalizare, spun eu. Ceva nu a mers în faţa porţii şi suntem dezamăgiţi. Chiar dacă am pierdut, am făcut un meci bun".

Viitorul a pierdut, duminică, meciul din deplasare cu Steaua, scor 0-2, în etapa a 15-a din Liga 1. În urma acestui rezultat, Viitorul rămâne cu 26 de puncte şi se clasează pe locul 4, unul mai jos faţă de etapa trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici