Gheorghe Popescu e dispus să preia idei din programele contracandidaţilor săi

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, joi, la Casa Fotbalului, că, în situaţia în care va câştiga alegerile pentru preşedinţia FRF, este dispus să preia şi să împlementeze ideile interesante din programele contracandidaţilor săi.

67 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu e dispus să preia idei din programele contracandidaţilor săi

Gheorghe Popescu (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

"Nu sunt om ranchiunos şi eu sunt în această competiţie pentru binele fotbalului. Personal nu îi cunosc pe niciunul dintre contracandidaţi, dar dacă după alegeri în programul vreunuia dintre ei se află lucruri interesante eu nu voi ezita să le preiau şi să le implementez. Pentru că până la urmă e vorba de interesul fotbalului şi nu e loc de orgolii", a spus Popescu, al cărui dosar de candidatură a fost validat de comisia FRF.

Fostul fotbalist a afirmat că s-ar bucura ca la ora meciului amical România - Argentina, programat de la 21.00, în 5 martie, să fie deja instalat în funcţia de preşedinte al FRF. "Cu cât ne apropiem de data de 5 martie e normal să apară emoţiile. Profesioniştii au întotdeauna emoţii, indiferent de cât de favorit ai fi. Este o competiţie între 8 candidaţi, fiecare are şansa lui pentru că nu s-ar fi înscris dacă nu s-ar baza pe un anumit număr de voturi. Să vedem câţi rămân, pentru că deocamdată nu s-au validat toate dosarele. Ar fi extraordinar să câştig alegerile şi mi-ar fi plăcut să şi jucăm seara reeditarea meciului cu Argentina din 1994. Dar din păcate nu s-a putut acest lucru. M-aş bucura să fiu preşedinte la ora meciului României cu Argentina", a menţionat Gheorghe Popescu.

Opt candidaţi s-au înscris oficial la alegerile care vor avea loc în 5 martie, ora 10.00, în cadrul Adunării Generale: fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, fostul preşedinte al cluburilor Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Timişoara şi FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu, profesorul universitar Paul Zarna şi fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid, Octavian Popescu.

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijină la alegeri pe Gheorghe Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici