Ghiţă Mureşan: Când jucam, mă uitam mult mai mult la filmele de comedie pentru că îmi dădeau energie

Ghiţă Mureşan, sau Big Ghiţă, vorbeşte într-un interviu pentru PRO TV Magazin despre experienţa lui în NBA, bani şi viaţa de familie. Ghiţă are doi copii - George (11 ani) şi Victor (8 ani). "Cea mai importantă investiţie pentru un părinte este în educaţia copiilor", crede Ghiţă Mureşan.

215 afișări
Imaginea articolului Ghiţă Mureşan: Când jucam, mă uitam mult mai mult la filmele de comedie pentru că îmi dădeau energie

Ghiţă Mureşan: Când jucam, mă uitam mult mai mult la filmele de comedie pentru că îmi dădeau energie (Imagine: Mediafax Foto)

Cum e viaţa voastră de familie?
Tot ce facem, facem împreună. Mergem să culegem cireşe, să facem cumpărături. În vacanţe megem tot împreună. De Ziua Americii, pe 4 iulie, am fost la pescuit. Am prins foarte mult peşte. Am fost pe ocean, am prins o zi superbă. Când ne-am întors, la miezul nopţii, am văzut şi focurile de artificii. Nu îmi doresc mai mult de atât.

- Ai aflat ce s-a întâmplat la BAC anul acesta?
Am auzit şi eu ce s-a întâmplat în România la BAC. Sincer, mă bucur că a fost o supraveghere strictă şi că nu s-a mai putut copia. Până acum, ne-am educat copiii pe stilul "nu trebuie să înveţi pentru că poţi să copiezi" sau "nu trebuie să munceşti, pentru că poţi să furi". Mie nu îmi plac lucrurile astea. Cel mai important pentru copii e şcoala. E viitorul lor. Pentru mine, cea mai mare investiţie e educaţia copiilor.

- Dar nu e mai greu acum, cu internetul si cu atâtea alte atracţii pentru tineri?
Internetul e util dacă îl foloseşti cum trebuie. Copiii mei se uită la tv sau navighează pe internet, dar doar ca să afle lucruri utile.

- Mergi cu copiii la cinematograf?
Da. De trei-patru ori pe lună. Îmi plac toate filmele care le plac şi lor. Îmi plac mult comediile. Când jucam, mă uitam mult mai mult la filmele de comedie pentru că îmi dădeau energie. Acum mă uit şi la filme de acţiune, dar şi la documentare.

Citeşte interviul integral cu Ghiţă Mureşan pe www.protvmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici