Gică Hagi, după victoria cu Viitorului: Am arătat că putem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel

Viitorul a redus-o la tăcere pe Astra Giurgiu. S-a impus cu 4-1, după ce George Ganea, dublă, Casap şi Eric au marcat pentru formaţia de la malul Mării Negre. Pentru Astra aînscris Denis Alibec. La finalul partidei, Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei sale.

144 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, după victoria cu Viitorului: Am arătat că putem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel

Gică Hagi, Viitorul: Am arătat că putem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel

"Este o victorie frumoasă. Am jucat un fotbal foarte bun, am fost serioşi. Am schimbat jucători, dar am încredere mare în tot lotul. Pe lângă cei tineri am trimis şi câţiva cu experienţă. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Vlad Achim (30 de ani). A jucat senzaţional în faţa apărării. A mai stat şi rezervă, dar astăzi a demonstrat ce poate. Mă bucur că am reuşit să şi marcăm multe goluri.

Astra a început mai prost, apoi a luat şi cartonaş (n.red. - Pires a fost eliminat în minutul 38). Totul a devenit mai uşor pentru noi. Alibec e un jucător senzaţional, a fost aproape să îi readucă în joc.

Noi încercăm să avem aceeaşi mentalitate. Am schimbat întreg lotul faţă de meciurile trecute şi arătăm că putem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel. E meritul lor în întregime. Mi-au demonstrat că pot juca fiecare meci.

Construcţia noastră e mult mai bună când jucăm cu mijlocaşi pe linia de fund. Tot ce aţi văzut astăzi pe teren am încercat în pregătire. Toată lumea e antrenată la fel la Viitorul. Avem o omogenitate foarte bună", a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

George Ganea a impresionat în primul meci ca titular pentru Viitorul. Atacantul în vârstă de 19 ani a reuşit dubla (min. 21 şi 70)

"Ganezu mic (n.red. - George Ganea) are calităţi foarte bune. A făcut bine că a venit la noi şi probabil era momentul just, momentul corect. El a învăţat multe pe unde a fost şi cred că e un jucător interesant" , a mai spus Hagi.

George Ganea a venit liber de contract, în iarna acestui an, de la CFR Cluj şi este cotat la 50 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici