Giedrius Arlauskis, cel mai bun jucător lituanian în 2014: S-ar putea să plec de la Steaua în vară

Portarul echipei Steaua, Giedrius Arlauskis, a fost desemnat, joi seară, într-o gală care a avut loc la Vilnius, drept cel mai bun jucător lituanian în anul 2014, el precizând că ar putea părăsi pe campioana României în vară.

71 afișări
Imaginea articolului Giedrius Arlauskis, cel mai bun jucător lituanian în 2014: S-ar putea să plec de la Steaua în vară

Giedrius Arlauskis, cel mai bun jucător lituanian în 2014: S-ar putea să plec de la Steaua în vară (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

În vârstă de 27 de ani, Arlauskis a obţinut primul trofeu de acest fel din carieră.

"Toată lumea a spus că sunt terminat după experienţa la Rubin Kazan. Dar stăruinţa mea a dat roade. Nu mă aşteptam să fiu atât de norocos şi să câştig premii, pentru că nu urmăresc să le obţin", a spus Arlauskis.

Portarul lituanian a afirmat, pentru delfi.lt, că ar putea părăsi pe Steaua în vară. "În ianuarie va fi dificil să plec, pentru că Steaua refuză să îmi dea drumul până în vară. Ei speră să îmi prelungească înţelegerea. Vom vedea cum se vor rezolva lucrurile. Am câteva oferte concrete, dar ar fi inadecvat să le analizez serios acum. Nimeni nu vrea să inflameze spiritele şi să spună că vrea să plece. Voi aştepta perioada de la începutul anului pentru a redeschide discuţiile. Agenţii mi-au spus ce echipe s-au arătat interesate şi care ar fi condiţiile", a adăugat Arlauskis, despre care se zvoneşte că ar fi dorit de Fiorentina, grupare care l-a transferat liber de contract în vară pe Ciprian Tătăruşanu.

O altă formaţie interesată de serviciile lui Arlauskis ar fi AS Roma, ocupanta locului doi în campionatul italian.

Giedrius Arlauskis a semnat în vară un contract pe un an cu Steaua, el venind liber de contract de la gruparea Rubin Kazan, unde a apărat în doar şapte partide în cele patru sezoane petrecute în Rusia.

Tot în cadrul galei de la Vilnius, căpitanul echipei Zalgiris Vilnius, David Semberas, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern, în timp ce Donatas Kazlauskas a primit premiul pentru cel mai bun tânăr jucător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici