Gigi Becali: Acum câteva zile l-am cununat civil pe Rădoi

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că l-a cununat pe fostul căpitan al echipei din Bulevardul Ghencea, Mirel Rădoi, şi la starea civilă, după ce o făcuse în biserică.

24 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Acum câteva zile l-am cununat civil pe Rădoi

Gigi Becali: Acum câteva zile l-am cununat civil pe Rădoi

"L-am cununat pe Rădoi, pentru că nu avea actele făcute. El nu avea făcută decât cununia religioasă, dar asta civilă nu o făcuse, a declarat Becali.

Finanţatorului Stelei a precizat că a mers cu Rădoi la starea civilă, ca să poată să îi facă actele soţiei lui.

"Eu i-am spus atunci că nu are nicio importanţă cununia civilă. Este important să fii legat în faţa lui Dumnezeu. De aceea am decis să îl cunun numai la biserică. Acum două-trei zile am făcut cununia civilă. Nu a fost emoţionat, râdea cu noi. Acolo nu zice nimic de Dumnezeu. Ceremonia de cununie civilă este ceva comunist", a mai spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici