Gigi Becali: Am fost praf, dar Stoichiţă nu este vinovat

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că antrenorul Mihai Stoichiţă nu este vinovat pentru înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 0-2, ci jucătorii, care au fost "praf" şi cărora "le-au tremurat chiloţii".

35 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Am fost praf, dar Stoichiţă nu este vinovat

Becali a părăsit Stadionul Dinamo imediat după golul de 2-0 marcat de Andrei Cristea (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am plecat după golul doi, deoarece eu mai speram la o egalare, însă Steaua nu a mişcat nimic. Dinamo a fost mai bună la toate capitolele. Nu prea ai motive să te mai superi, te supărai dacă era o greşeală a antrenorului, însă el a încercat totul. Întotdeauna după o înfrângere se spune că antrenorul este vinovat, însă de această dată el nu este vinovat. El a încercat să facă ceva, l-a băgat pe Ovidiu Petre, însă degeaba. Aici ţine de mentalitate, de valoare, de meseria de fotbalist. În derbyuri nu trebuie să-ţi tremure chiloţii. Ei au fost mai tari ca noi la toate capitolele, noi am fost praf. Eu mă pregăteam să-i ciuruiesc, dar m-au ciuruit ei", a spus Becali, la Sport.ro.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbyul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici