Gigi Becali anunţă un nou transfer: Stanciu e al Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că mijlocaşul echipei FC Vaslui, Nicolae Stanciu, va fi noul jucător al echipei bucureştene, după ce s-a înţeles cu Adrian Porumboiu, iar jucătorul şi-a dat acceptul să evolueze la formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

125 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali anunţă un nou transfer: Stanciu e al Stelei

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Stanciu e al Stelei, mă! Stanciu e jucătorul Stelei deja! E dribleur, îmi place că e dribleur. Noi nu avem unul în echipă. Stanciu e un jucător cu care poţi să iei ţeapă sau poţi să dai lovitura. De ce? E foarte talentat, dribleur, genial. Dacă ai grijă de el şi înţelege să se dedice fotbalului, să se antreneze, va ajunge mare fotbalist. Dacă nu, ai pierdut banii şi cu asta basta. Ca la Szekely. Am vorbit eu cu Stanciu şi mi-a zis că ce întrebare e asta dacă vrea să vină la Steaua? Şi e pe drum acum. Am semnat deja actele cu Porumboiu, tot. Acum vine el şi semnează şi gata", a spus Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că George Copos nu l-a chemat la ziua sa de naştere. "Nu m-a chemat! Pe Porumboiu l-a chemat, dar pe mine nu, la ziua lui. El e bine că face 60 de ani, eu i-am transmis. Bine că face 60 de ani, face doar o treime din pedeapsă", a adăugat, râzând, Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici